Advertisement

Eşref Gani - Xh3u7 Uwfvbsmm - Abd'nin birden askerlerini çekme kararı aldığını söyleyen gani, yine de hükümetinin durumu 6 ay içinde kontrol altına alacak bir planı olduğunu ve amerikan yönetiminin de bu planı desteklediğini belirtti.

Eşref Gani - Xh3u7 Uwfvbsmm - Abd'nin birden askerlerini çekme kararı aldığını söyleyen gani, yine de hükümetinin durumu 6 ay içinde kontrol altına alacak bir planı olduğunu ve amerikan yönetiminin de bu planı desteklediğini belirtti.. Cumhurbaşkanı gani, bugün host vilayetinde ülkenin beşinci uluslararası havalimanının açılışı sırasında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Taliban, afganistan'da gücü tekellerine almak gibi bir amaçları olmadığını fakat devlet başkanı eşref gani gitmeden ülkede barış olamayacağını açıkladı. Cumhurbaşkanlığı ofisi güvenlik nedenleriyle eşref gani'nin hareketi hakkında hiçbir bilgi verilmeyeceğini söyledi. Ancak özellikle hükümet şu anda taliban ile neredeyse hiçbir sonuç getirmeyen müzakerelerin ortasındayken doğrudan sorumluluk pozisyonuna ve günlük ayrıntılara ışık tutuyordu. Abd'nin birden askerlerini çekme kararı aldığını söyleyen gani, yine de hükümetinin durumu 6 ay içinde kontrol altına alacak bir planı olduğunu ve amerikan yönetiminin de bu planı desteklediğini belirtti.

Başkent kabil'de düzenlediği kabine toplantısında, savaşın durumunun altı ay içinde değişeceğini belirten gani, ülkede savaş durumu. Abd'nin birden askerlerini çekme kararı aldığını söyleyen gani, yine de hükümetinin durumu 6 ay içinde kontrol altına alacak bir planı olduğunu ve amerikan yönetiminin de bu planı desteklediğini belirtti. 12 ağustos 2021 perşembe 00:27. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Euronews'te yer alan habere göre, ap'ye konuşan taliban sözcüsü suheyl şahin, gani'nin görevi bırakması ve.

Afganistan Lideri Gani Den Taliban I Mesru Siyasi Orgut Olarak Tanima Onerisi Sputnik Turkiye
Afganistan Lideri Gani Den Taliban I Mesru Siyasi Orgut Olarak Tanima Onerisi Sputnik Turkiye from cdntr1.img.sputniknews.com
Son dakika gelişmesine göre cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Eşref gani, abd ile bundan sonraki ortaklığın askeri değil karşılıklı çıkarlara dayanan kapsamlı bir ortaklık olacağını kaydetti. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Afganistan cumhurbaşkanı eşref gani'nin tacikistan'a kaçtığı. 12 şubat 1949), afgan politikacı, ekonomist ve antropolog.genellikle eşref gani olarak anılmaktadır. Reuters ajansı, eşref gani'nin konumunun güvenlik gerekçesiyle paylaşılmadığını duyurdu.

Afganistan i̇çişleri bakanlığının bir yetkilisi ise, eşref gani'nin tacikistan'a.

Reuters'ın afgan tolo news'ten aktardığı haberine göre, afganistan cumhurbaşkanı eşref gani'nin ülkeyi terk ettiği öne sürüldü Tali̇ban'a karşi gelmeyi̇n reuters'ın aktardığı bilgiye göre afgan akademisyen ve eski i̇çişleri bakanı ali ahmed celali afganistan'daki geçiş yönetiminin başına getirilecek. Taliban'ın başkent kabil'e girmesi sonrası afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ülkeyi terk etti 16:18 taliban'ın kabil'i ele geçirmesi sonrası rusya'dan çıkış: Mohammad ashraf ghani ahmadzai (pashto/dari: Afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ülkeyi terk etti. 12 ağustos 2021 perşembe 00:27. Euronews'te yer alan habere göre, ap'ye konuşan taliban sözcüsü suheyl şahin, gani'nin görevi bırakması ve. Afganistan cumhurbaşkanı eşref gani, ülkede güvenlik durumunun kötüleşmesinden abd'yi sorumlu tuttu. Son dakika 16:45 son dakika: Reuters ajansı, eşref gani'nin konumunun güvenlik gerekçesiyle paylaşılmadığını duyurdu. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Afganistan'ın başkenti kabil'de, cumhurbaşkanı eşref gani, yardımcıları, bakanlar, meclis başkanı ve diğer siyasilerin katılımıyla bayram namazının kılındığı esnada. Eşref gani ahmedzay, 1983'te mezun olduktan sonra, berkeley'deki california üniversitesi'ne öğretim görevlisi olarak davet edildi.

Afganistan cumhurbaşkanı eşref gani'nin ise abd'nin afganistan özel temsilcisi zalmay halilzad ve üst düzey nato yetkilileriyle görüştüğü belirtildi. Yerel medyaya göre afganistan cumhurbaşkanı eşref gani'nin ülkeyi terk ettiği öne sürüldü. Daha önce maliye bakanı ve kabil üniversitesi'nde başkan olarak görev yaptı. Son dakika 16:45 son dakika: Eşref gani'nin açıklamasına kadar, hükümet, taliban'ın vilayet merkezlerini ele geçirmeye başladığı bir dönemde sessizliğini koruyordu.

Afganistan Cumhurbaskani Esref Gani Ulkeyi Terk Etti Dunya Haberleri
Afganistan Cumhurbaskani Esref Gani Ulkeyi Terk Etti Dunya Haberleri from akittv.com.tr
Dünya, abd'nin tarihi deneyinin sonucunu dehşetle izliyor 16:05 öfkeli babanın şiddeti güvenlik kamerasına yansıdı! Eşref gani, abd ile bundan sonraki ortaklığın askeri değil karşılıklı çıkarlara dayanan kapsamlı bir ortaklık olacağını kaydetti. Eşref gani'nin açıklamasına kadar, hükümet, taliban'ın vilayet merkezlerini ele geçirmeye başladığı bir dönemde sessizliğini koruyordu. Afganistan cumhurbaşkanı eşref gani, ülkede güvenlik durumunun kötüleşmesinden abd'yi sorumlu tuttu. Eşref gani, afganistan parlamentosu'nun acil oturumunda yaptığı konuşmada mevcut durum, uluslararası güçlerin birden çekilme kararından kaynaklanıyor. 21 eylül 2014 tarihinde afganistan cumhurbaşkanı seçildi. Sputnik'in arapça servisi afganistan cumhurbaşkanı eşref gani'nin bugün görevi bırakma niyetinde olduğunu bildirdi. Abd'nin birden askerlerini çekme kararı aldığını söyleyen gani, yine de hükümetinin durumu 6 ay içinde kontrol altına alacak bir planı olduğunu ve amerikan yönetiminin de bu planı desteklediğini belirtti.

Eşref gani, abd ile bundan sonraki ortaklığın askeri değil karşılıklı çıkarlara dayanan kapsamlı bir ortaklık olacağını kaydetti.

Reuters ajansı, eşref gani'nin konumunun güvenlik gerekçesiyle paylaşılmadığını duyurdu. 12 ağustos 2021 perşembe 00:27. Erdoğan, görüşmede, orman yangınları dolayısıyla geçmiş olsun. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.#sondakika #haberler #. Eşref gani, abd ile bundan sonraki ortaklığın askeri değil karşılıklı çıkarlara dayanan kapsamlı bir ortaklık olacağını kaydetti. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Tali̇ban'a karşi gelmeyi̇n reuters'ın aktardığı bilgiye göre afgan akademisyen ve eski i̇çişleri bakanı ali ahmed celali afganistan'daki geçiş yönetiminin başına getirilecek. Afganistan cumhurbaşkanı eşref gani'nin ise abd'nin afganistan özel temsilcisi zalmay halilzad ve üst düzey nato yetkilileriyle görüştüğü belirtildi. Abd'nin birden askerlerini çekme kararı aldığını söyleyen gani, yine de hükümetinin durumu 6 ay içinde kontrol altına alacak bir planı olduğunu ve amerikan yönetiminin de bu planı desteklediğini belirtti. Euronews'te yer alan habere göre, ap'ye konuşan taliban sözcüsü suheyl şahin, gani'nin görevi bırakması ve. Afganistan cumhurbaşkanı eşref gani, ülkede güvenlik durumunun kötüleşmesinden abd'yi sorumlu tuttu. Mohammad ashraf ghani ahmadzai (pashto/dari: Afganistan cumhurbaşkanı eşref gani, abd'nin askerlerini afganistan'dan çekme kararının ardından taliban'ın bazı yerleri ele geçirmesinden kaynaklı oluşan istikrarsızlıktan dolayı abd'yi suçladı.

Kızına tokat attı, asansörün aynası çatladı Euronews'te yer alan habere göre, ap'ye konuşan taliban sözcüsü suheyl şahin, gani'nin görevi bırakması ve. Tali̇ban'a karşi gelmeyi̇n reuters'ın aktardığı bilgiye göre afgan akademisyen ve eski i̇çişleri bakanı ali ahmed celali afganistan'daki geçiş yönetiminin başına getirilecek. Reuters'ın afgan tolo news'ten aktardığı haberine göre, afganistan cumhurbaşkanı eşref gani'nin ülkeyi terk ettiği öne sürüldü Cumhurbaşkanı gani, bugün host vilayetinde ülkenin beşinci uluslararası havalimanının açılışı sırasında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Esref Gani Den Taliban Ile Kosulsuz Baris Talebi Timeturk Haber
Esref Gani Den Taliban Ile Kosulsuz Baris Talebi Timeturk Haber from www.timeturk.com
Afganistan cumhurbaşkanı eşref gani'nin ise abd'nin afganistan özel temsilcisi zalmay halilzad ve üst düzey nato yetkilileriyle görüştüğü belirtildi. Taliban'ın başkent kabil'e girmesi sonrası afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ülkeyi terk etti 16:18 taliban'ın kabil'i ele geçirmesi sonrası rusya'dan çıkış: Afganistan cumhurbaşkanı eşref gani, ülkede güvenlik durumunun kötüleşmesinden abd'yi sorumlu tuttu. Yerel medyaya göre afganistan cumhurbaşkanı eşref gani'nin ülkeyi terk ettiği öne sürüldü. Afganistan menşeli tolonews'ün kendi kaynaklarına dayandırdığı haberine göre, afganistan devlet başkanı eşref gani ülkeyi terk etti. Euronews'te yer alan habere göre, ap'ye konuşan taliban sözcüsü suheyl şahin, gani'nin görevi bırakması ve. Afganistan cumhurbaşkanı eşref gani, abd'nin askerlerini afganistan'dan çekme kararının ardından taliban'ın bazı yerleri ele geçirmesinden kaynaklı oluşan istikrarsızlıktan dolayı abd'yi suçladı. Öte yandan taliban sözcüsü zabihullah mücahit, hükümet güçlerinin ve cumhurbaşkanı eşref gani'nin başkent.

Pazar günü erken saatlerde başkent kabil'e giren taliban temsilcisi, grubun gani'nin nerede olduğunu kontrol ettiğini.

Sputnik'in arapça servisi afganistan cumhurbaşkanı eşref gani'nin bugün görevi bırakma niyetinde olduğunu bildirdi. Ancak özellikle hükümet şu anda taliban ile neredeyse hiçbir sonuç getirmeyen müzakerelerin ortasındayken doğrudan sorumluluk pozisyonuna ve günlük ayrıntılara ışık tutuyordu. Afganistan cumhurbaşkanı eşref gani'nin ise abd'nin afganistan özel temsilcisi zalmay halilzad ve üst düzey nato yetkilileriyle görüştüğü belirtildi. Afganistan cumhurbaşkanı eşref gani, taliban'ı şiddetten kaçınmaya ve barış sürecine katılmaya çağırdı. Eşref gani, abd ile bundan sonraki ortaklığın askeri değil karşılıklı çıkarlara dayanan kapsamlı bir ortaklık olacağını kaydetti. Sabah saatlerinde taliban'ın başkent kabil'e girmesinin ardından, 2014 yılından beri ülkenin cumhurbaşkanı olan gani, afganistan'ı terk etti.gani, dün yaptığı açıklamada, taliban'a karşı cumhurbaşkanı olarak vatanını savunmaya devam edeceğini duyurmuştu. Cumhurbaşkanlığı ofisi güvenlik nedenleriyle eşref gani'nin hareketi hakkında hiçbir bilgi verilmeyeceğini söyledi. Cumhurbaşkanı gani, bugün host vilayetinde ülkenin beşinci uluslararası havalimanının açılışı sırasında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Afganistan i̇çişleri bakanlığının bir yetkilisi ise, eşref gani'nin tacikistan'a. Reuters ajansı, eşref gani'nin konumunun güvenlik gerekçesiyle paylaşılmadığını duyurdu. Eşref gani'nin açıklamasına kadar, hükümet, taliban'ın vilayet merkezlerini ele geçirmeye başladığı bir dönemde sessizliğini koruyordu. Afganistan menşeli tolonews'ün kendi kaynaklarına dayandırdığı haberine göre, afganistan devlet başkanı eşref gani ülkeyi terk etti. Taliban, afganistan'da gücü tekellerine almak gibi bir amaçları olmadığını fakat devlet başkanı eşref gani gitmeden ülkede barış olamayacağını açıkladı.

Posting Komentar

0 Komentar